3 musthaves voor de echte koukleum

De aankomende weken dalen de temperaturen bijna elke dag tot beneden het vriespunt. Slecht nieuws dus, als je een koukleum bent. Door kou kan je erg chagrijnig worden en daar wordt niemand blij van. Niet getreurd, wij hebben 3 musthaves op een rijtje gezet voor de echte koukleum, waardoor jij de aankomende weken makkelijk doorstaat.

#1: Muts, sjaal, wanten

Het klinkt misschien heel logisch maar het is van groot belang voor je temperatuur om een goede muts, sjaal en goede wanten aan te schaffen. Op deze manier zorg je ervoor dat alles wat niet bedekt wordt door je kleding, alsnog warm blijft als je buiten bent. Als je liever geen wanten draagt omdat je je handen dan niet kunt gebruiken, zijn handschoenen uiteraard een even goed alternatief. Er zijn zelfs speciale handschoenen waarmee jij je smartphone kunt blijven bedienen.

Als je er stijlvol uit wil blijven zien en je kapsel niet wil vernielen kun je in plaats van een muts, kiezen voor een wollen hoofdband die over je oren gaat, of je kiezen voor oorwarmers.

#2: Slimme thermostaat

Heb jij er een hekel aan dat je eerst onder zesentwintig dekens moet kruipen als je thuiskomt omdat de verwarming eerst nog zijn werk moet doen? Met een slimme thermostaat heb je hier geen last meer van. Deze kun je instellen zodat hij bijvoorbeeld je huis een half uur voordat je thuiskomt al opwarmt. Je kan via je smartphone of tablet op elk moment van de dag je thermostaat bedienen. Daarnaast kun je vaste tijden instellen waarop je wil dat je huis een bepaalde temperatuur is. Zo heb je er geen omkijken meer naar en hoef je geen energie te verspillen door je thermostaat de hele dag aan te hebben.

#3: Thermo ondergoed

Wat je echt gaat helpen om deze winter warm te blijven is thermo ondergoed. Doordat de stof warmte bewaart en zweet naar buiten laat voel je je comfortabel. Zorg ervoor dat je nauwsluitend thermo ondergoed aanschaft, voor het gewenste effect. Zo kan de warmte namelijk nergens heen. Aangezien thermo ondergoed gemaakt is van elastische stof is het gemakkelijk om de juiste maat te vinden. Online bestellen is daardoor makkelijk en hier vind je eveneens het grootste aanbod van thermo ondergoed. Ook thermo ondergoed voor kinderen kun je online bestellen. Zo weet je zeker dat je kinderen ook warm aangekleed zijn in de winter.

Laagjes, laagjes, laagjes

Een laatste tip die we je meegeven: trek zoveel mogelijk laagjes aan! Op die manier kun je als je ergens binnen bent wat laagjes uittrekken en als je naar buiten gaat extra laagjes aantrekken zodat je het warm hebt. Goede voor goede onderkleding kun je terecht bij RJ bodywear. Deze kleding is er in veel maten waardoor jij je lekker warm aan kunt kleden. Het is van mooi materiaal waardoor je er lang plezier van hebt. Niets zo vervelend als een hemd waar je na een keer dragen een gat in hebt.

Met al deze musthaves en tips blijft zelfs de echte koukleum warm tijdens de winter. Laat de kou maar komen!