Maatkleding

U wilt uw eigen pak samenstellen? Dat kan.
Niet één van dertien in een dozijn maar uw eigen unieke ontwerp.

Wij hebben een assortiment van ongeveer 400 stoffen. Het model stelt u zelf samen en vrijwel alles is mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een twee of drie-delig kostuum, een modisch double-breasted pak, een colbert, een overhemd, alleen een pantalon of een tweede pantalon bij het pak.

Allereerst bepaalt u de uiteindelijke stof waarna er wordt beslist over het model van het  kostuum, colbert of overhemd. Daarna kiest u de persoonlijke wensen zoals een contrasterende voering of een extra zak voor de mobiele telefoon. Als u dat wenst kunt u een tekst in de binnenvoering of de kraag laten borduren. U kiest de knopen en eventueel kan het kostuum worden voorzien van een extra sierstiksel. Op deze wijze beantwoordt het kostuum geheel aan uw persoonlijke smaak.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak dan wordt u in alle rust geadviseerd en worden de maten deskundig opgenomen. Het meten van uw lichaamsmaten neemt -eenmalig- ongeveer een halfuur van uw tijd in beslag. Het maatpak wordt vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardige stof. De beste Italiaanse stofleveranciers stellen hiervoor hun stoffen ter beschikking, Loro Piana, Emilio Zegna, Vitale Barberis, Cerruti, Lugi Botto en Reda.

Hoe werkt het?

De maten van uw postuur worden via de computer doorgegeven aan een laser die vervolgens alle delen van het kostuum exact op maat snijdt. Hierna is het de beurt aan de vakkundige kleermakers waarbij een gedeelte handmatig verwerkt wordt tot een perfect kostuum dat verzonden wordt naar Dompeling mode in Almere. Dit hele proces om het kostuum te vervaardigen, neemt ongeveer drie tot vijf weken in beslag.