Smoking verhuur

Voor sommige gelegenheden wordt er van u verwacht dat u een smoking draagt. Natuurlijk kunt u een smoking aanschaffen, maar vaak is het voor een eenmalige gelegenheid. Uiteraard verkopen wij diverse gelegenheidskleding, maar u kunt ook bij ons terecht voor verhuur hiervan.

Hoe Werkt Het?

U komt een week van te voren doorpassen. Wij zorgen dan dat de kleding tijdig klaar hangt voor u. U kunt het een dag van te voren bij ons ophalen. Naast het verhuurbedrag betaalt u altijd € 60,- borg. Wij verhuren de volgende artikelen.

Smoking

De kosten van een smoking zijn € 60,- per dag. Hiervoor krijgt u de smoking, een overhemd, manchet knopen en de vlinderstrik.

Jacquet

De kosten van een jacquet zijn € 70,- per dag. Hiervoor krijgt u het kostuum met een grijs vest, een overhemd, manchet knopen en de chabot of stropdas. Indien wenselijk leveren wij er ook een hoed bij.

Rokkostuum

De kosten van een rokkostuum zijn € 70,- per dag. Hiervoor krijgt u het kostuum met een wit vest, een overhemd, manchet knopen en een witte vlinderstrik.

Op de pagina gelegenheidskleding vindt u een overzicht van de dresscodes en de daarbij behorende kleding. Wij verhuren geen gewone kostuums en ook voor verhuur van dames kleding kunt u niet bij ons terecht. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.