Trouwkostuum

Bij deze stap hoort veel geregel waaronder ook een mooi kostuum voor de bruidegom. Bij Dompeling Mode kunt u terecht voor een prachtig trouwkostuum. Wij hebben diverse mooie kostuums in de collectie van o.a. het merk Immediate. Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om een uniek kostuum te laten maken.

U kunt kiezen uit een selectie van ongeveer 300 stoffen. Daarnaast kiest u zelf het model, de voering, de knopen etc. Het wordt dus uw eigen unieke kostuum waar er maar één van is. Speciaal voor dé dag. U kunt zelfs aan de binnenkant uw namen en/of de trouwdatum laten borduren en dat alles voor een betaalbare prijs. (Zie ook pagina “maatkleding”)

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een overhemd in de juiste kleur, manchetknopen, een passende stropdas of gillet. Een gillet kan in dezelfde stof als het kostuum geleverd worden of in een iets feestelijkere variant. Wat u ook kiest het geheel moet mooi bij elkaar combineren en ook goed afgestemd zijn op de bruid. Wij helpen u daar graag bij.
Als u voor een traditionele bruiloft gaat, met jacquet, dan kunt u ook bij Dompeling Mode terecht. Wij verhuren jacquets, maar eventueel ook smokings voor de gasten. Kortom er zijn diverse mogelijkheden voor een geslaagde aankleding van uw bruiloft!

Wilt u een uniek trouwkostuum dat geheel naar uw eigen wens is of heeft u nog vragen? Kom dan gerust eens angs bij Dompeling Mode of maak vrijblijvend een afspraak. Wij helpen u graag om er perfect uit te zien op jullie mooiste dag.

Verdien je eigen pak terug!

Deze actie is momenteel stop gezet.