Duurzaam voor nu en later

Kleding van cp company is van hoge kwaliteit. Dat merk je, dat voel je. Hoe je dat merkt en voelt? Nou omdat de stoffen ontzettend fijn aanvoelen, je voelt dat de broeken echt stevig zijn, maar ook nog erg zacht. Het zit mega fijn en de stof heeft een goede vezeldikte. Hierdoor merk je dat hoe vaak jij je kleding ook draagt en wast, de kleding nog steeds even mooi blijft. Vaak merk je bij de wat goedkopere kleding merken dat hier de stof dunner wordt naarmate je het meer wast of dat de kleur vervaagd. Gelukkig hoef jij je met kleding van de cp company je daar niet druk om te maken. 

 

Een nette broek voor elk moment

Wist jij dat jacob cohen ontzettend mooie broeken heeft voor elk moment? Zo kun jij voor een nette jeans gaan met bijvoorbeeld een trui voor een nette look op kantoor. Of voor een lichte kleur broek met een licht shirt voor juist een hele frisse, zomerse look. Ook heeft jacob cohen zelfs korte broeken. Ideaal voor als het straks wat worden wordt weer en je het liefst zo weinig mogelijk kleren aan hebt. De korte broeken kunnen zowel casual als zakelijk met een felgekleurde polo worden gedragen 

 

accessoires maken de man

Bij een mooie nette outfit horen natuurlijk ook accessoires. Denk hierbij aan een mooie, stoere riem door je broek heen, of bijvoorbeeld een tasje om je portemonnee in op te bergen. Naast de accessoires die je ziet, zoals een riem, portemonnee, tasje, horloge, ketting of armband heb je ook nog andere accessoires waar je misschien niet gelijk aan denkt. Wat dacht je bijvoorbeeld van parfum? Hoe vervelend is het wel niet als iemand stinkt? En hoe aantrekkelijk is het juist als iemand wel lekker ruikt? Sla daarom een lekker luchtje nooit over tijdens het aantrekken van je outfit.